Spet imam po glavi tisti komad

[[posterous-content:iKZksiJYmNChx3UZjVh2]]

Tudi danes se je zgodilo. Zbudim se, tišina..skoraj kot v centru Portoroža sredi sezone. Osebno me ne moti, ampak mr.brain pa je očitno ne prenaša. Začnem brundati, neham..spet brundam, ampak tokrat brez da bi spuščal zvokov. Damn mr.brain!

Ja, tista pesem - tista, ki se vrti non-stop po radiu, ki se je vrtela nekoč, ali pa se nikoli ni in mi je ravno danes skočila iz sanj v zavest. Že vem, danes ne bo šla iz glave, nič ne bo pomagalo, cel dan bo težila...in če komu to omenim, me bo v toku dneva še najmanj 3x spomnil nanjo, da je ja ne bi pozabil...prijatelji pa taki. 

Tudi počnem tudi jaz. :) Užitek je gledati človeka, ki “trpi” zaradi tistega komada, ki ne gre in ne gre iz glave.

Ampak na spletu se je pojavila rešitev. Saj vemo, splet vedno pomaga in če danes ne, pa bo čez čas. Spletno mesto Unhearit.com je namenjeno reševanju mojega današnjega problema.

Kot pravijo snovalci spletnega mesta Unhearit.com so za reševanje problema, ki tare velik del populacije razvitega sveta, uporabili najnovejše tehnike vzvratno-slušno-melodično-odblokiravanja. S temi modernimi tehnikami omogočijo uporabnikom, da zbijejo pesem iz glave s pomočjo nove pesmi. Prav ste razumeli, nova pesem zbije staro pesem iz glave po principu kladivo se s kladivom zbija.

Včasih tudi deluje...vsaj dokler ti kot kladva ne servira skupino Chambawamba ali kaj podobno možgano-lepljivega.